dahut.tech

Håll koll på era kundrelationer

Logga kommunikation, lagra kontaktuppgifter och anteckningar.

Händelser

Grunden i dahut.tech's CRM system är händelser. En händelse är en interaktion med en kund, leverantör, eller annan intressent. Ni bestämmer själva vad som ska loggas. Kanske vill man logga om det var ett telefonsamtal, ett möte, chatt eller e-post. Skriva en anteckning eller koppla ihop händelsen med ett kontakt eller företag.

Kontakter

Det är enkelt att lagra kontaktuppgifter till era kunder och företag. Ni bestämmer själva vad som ska visas och lagras. Ett enkelt sätt att kunna knyta händelser till personalen som gav upphov till händelsen eller att helt enkelt veta vad som är sagt till vilken kund.

Rapporter

Givetvis är det enkelt att ta fram rapporter för att kunna följa viktiga nyckeltal. Tillsammans med er tar vi fram de rapporter som behövs för er verksamhet. Till exempel hur många samtal som är gjorda i år, hur många mail som skickats osv.

Efter att ha hjälpt företag i över 20 år, vet vi vad som är viktigt.

Om Oss

dahut.tech är byggt av en liten grupp utvecklare. Grundat 2011, har dahut.tech som mål att göra livet enklare för dig genom att hantera alla vanliga uppgifter som krävs för att driva ett företag. Anledningen till dahut.techs uppkomst var att alla andra program var långsamma och svåra att arbeta med. Som konsulter med många kundkontakter blev det ohållbart att vänta på datorn.

Mer Information

Kontakta oss för mer information på info@dahut.tech.