Test


Adress: John Ericssons väg 84B
Antal rum: 3
Bostadsyta: 33
Hyra: 3300
Tillgänglig: nu
Våning: 40

Titel: Charmig 2-rumslägenhet med balkong nära city Beskrivning: Välkommen till denna underbara 2-rumslägenhet som är tillgänglig för uthyrning. Lägenheten är belägen i ett lugnt och trevligt bostadsområde, och den erbjuder en bekväm och modern livsstil för den som söker en plats att kalla hem. Huvuddrag:

Rum och yta: Lägenheten består av två rymliga rum med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Totalt har den en boyta på 65 kvadratmeter.

Balkong: Slappna av och njut av frisk luft på din egen privata balkong som vetter mot en grönskande innergård. Det är den perfekta platsen att sippa på morgonkaffet eller läsa en bok på kvällen.

Kök: Det fullt utrustade köket har moderna apparater och gott om förvaringsutrymme. Det är en perfekt plats att förbereda dina favoriträtter.

Sovrum: Det rymliga sovrummet har gott om garderobsutrymme och stora fönster som släpper in naturligt ljus.

Badrum: Det fräscha badrummet har en dusch, handfat och toalett.

Läge: Lägenheten ligger nära stadens centrum och har bekvämt avstånd till kollektivtrafik, affärer, restauranger och parker. Det är en idealisk plats för dem som uppskattar närheten till stadens bekvämligheter samtidigt som de kan njuta av det lugna och fridfulla området. Hyra och tillgänglighet: Hyran är XX kr per månad, inklusive värme och vatten. Lägenheten är tillgänglig för inflyttning från Datum