För en bättre vardag

Välkommen till Askebacken


Hos oss strävar vi alltid efter att erbjuda våra hyresgäster en unik och omsorgsfull boendemiljö där du kan skapa ditt drömhem. Vi förstår att ditt hem är mer än bara en plats att bo på; det är din trygga oas där du skapar minnen, umgås med nära och kära och kan vara dig själv. Det är därför vi lägger både kärlek och omtanke i varje detalj av våra fastigheter.

Våra lägenheter är utformade med omsorg och smak för att skapa den ultimata känslan av hemkänsla. Varje rum är noggrant planerat och inrett med moderna bekvämligheter och stilrena detaljer. Det är en plats där du kommer kunna koppla av efter en lång dag och trivas med att vara hemma.

Men det är inte bara själva lägenheterna som gör våra fastigheter så speciella. Vårt område är präglat av gröna parker och mysiga promenadvägar, perfekta för avkopplande stunder utomhus. Dessutom är vi stolta över att kunna erbjuda en hög nivå av säkerhet och trygghet, så du kan känna dig helt avslappnad i din nya bostad.

Vi tror att ett hem ska vara mer än bara väggar och tak. Det ska vara en plats där du känner dig älskad och omhändertagen. Vårt engagerade team är alltid tillgängligt för att svara på dina frågor och hjälpa till med dina behov. Vi vill skapa en gemenskap av hyresgäster som trivs och stöttar varandra.

Välkommen till Askebacken, där trygghet och hemkänsla är vår högsta prioritet. Ta en titt på våra tillgängliga lägenheter och upplev själv den magiska atmosfären som våra fastigheter erbjuder. Vi ser fram emot att välkomna dig som en del av vår gemenskap. Kontakt oss idag för att ta steget mot ditt nya hem!

Modernt hyreshus med lägenheter för alla behov


Välkommen till detta modernt hyreshus som erbjuder en mångfald av lägenheter för alla behov. Med sitt bekväma läge, högkvalitativa inredning och utmärkta bekvämligheter är detta hyreshus det perfekta valet för hyresgäster som söker komfort, bekvämlighet och en omtänksam boendemiljö.

Charmigt Hyreshus med Varierande Lägenheter i Lugnt Bostadsområde


Välkommen till detta charmiga hyreshus som erbjuder en mångfald av lägenheter i olika storlekar, perfekt beläget i ett fridfullt bostadsområde. Oavsett om du är ensamstående, en ung familj eller en professionell som söker lugnt boende, har detta hyreshus något för alla.

Charmigt Hyreshus med Varierande Lägenheter i Lugnt Bostadsområde


Välkommen till detta charmiga hyreshus som erbjuder en mångfald av lägenheter i olika storlekar, perfekt beläget i ett fridfullt bostadsområde. Oavsett om du är ensamstående, en ung familj eller en professionell som söker lugnt boende, har detta hyreshus något för alla.

Hammenhög, Skåne: Där Idyll Möter Framtid

Välkommen till Hammenhög, en pärla belägen i den skånska landsbygden där tradition möter innovation och natur harmonierar med samhälle. Hammenhög är en plats som välkomnar dig med öppna armar till en idyllisk livsstil och en blomstrande framtid. Här, i hjärtat av Skåne, förenas det bästa av två världar.

Natur och Kultur

Hammenhög omfamnar en omgivning som verkligen tar andan ur dig. Böljande kullar, frodiga ängar och den närliggande Östersjökusten skapar en ofattbar naturskönhet. Oavsett om du vill promenera längs de vackra stränderna, cykla genom pittoreska byar, eller bara njuta av en picknick i det gröna, finns det alltid möjlighet att koppla av och låta dina sinnen glädjas.

Kulturellt sett är Hammenhög en stad rik på historia och konstnärlig rikedom. Här finner du pittoreska gator med äldre hus, traditionella hantverksbutiker, och en ständigt växande konstnärsgemenskap. Varje hörn av staden visar stolthet över sitt arv och erbjuder en varm och välkomnande atmosfär.

Askebacken AB

Vår stad har utvecklats och förbättrats tack vare det engagemang och stöd från vårt lokala fastighetsföretag, Askebacken AB. Med en vision om att skapa en blomstrande framtid för Hammenhög, har de varit drivkraften bakom flera positiva initiativ som har berikat vårt samhälle.

Bostadsutveckling: Askebacken AB har spelat en viktig roll i att skapa moderna och bekväma bostäder för invånare i alla åldrar. Deras projekt har lyckats förena modern arkitektur med den charm som präglar vår stad.

Samhällsengagemang: Askebacken AB har stöttat lokala evenemang, kulturella projekt och idrottsföreningar. Deras engagemang har skapat en större samhörighet och en känsla av stolthet bland invånarna i Hammenhög.

Miljöhänsyn: Fastighetsföretaget har visat sin omsorg om vår natursköna omgivning genom att investera i energieffektiva och miljövänliga byggnadsprojekt. Detta har hjälpt till att bevara vårt vackra landskap.

Framtiden i Hammenhög

Hammenhög har en spännande framtid framför sig, och vi ser fram emot att välkomna fler människor som vill dela vår idylliska livsstil. Oavsett om du är på jakt efter en ny plats att kalla hem eller bara vill uppleva allt som denna underbara stad har att erbjuda, är Hammenhög redo att öppna sina dörrar för dig. Vi välkomnar dig att utforska allt som Hammenhög har att erbjuda och dela vår kärlek till denna unika plats i Skåne.

Se våra projekt i området

Fastighet Balder

Fastighet Nyckelpigan